Despre noi
Menu
Your Cart

Despre noi

Compania Takoda AG a fost infiintata in anul 2005 si are ca scop principal importul si distributia de accesorii auto.

Cu ajutorul acestui site dorim sa va facem cunoscute produsele importate de noi de la Rati kft. Ungaria in calitatea de importator autorizat in Romania al acestor produse.

Achizitionand de la noi cotierele auto dedicate Armster precum si umerasele auto Hanger aveti siguranta unor produse originale cu garantie de 3 ani.

Accesoriile auto Armster 2, Armster Standard, Armster OE1 Si Hanger sunt deja acceptate de marii producatori de autoturisme din lume.

Acestea echipeaza direct din fabrica autoturisme de la Uzinele Ford, Dacia, Subaru, Peugeot, Opel, Nissan, Hyundai, Infinity, Mitsubishi, etc.

Accesoriile Armster sunt recunoscute pentru calitatea deosebita, fiabilitate si design-ul unic, compania producatoare dezvolatand procese de imbunatatire continua in piata de accesorii auto Europeana.

Gama de cotiere auto dedicate este actualizata in permanenta. Aceasta acopera majoritatea necesarului de astfel de accesorii pentru autoturismele vechi si nou lansate pe piata.

Productia accesoriilor Rati este o afacere de familie, la a doua generatie ce pune pret pe calitatea produselor, inovatie, protectia comunitatii si a mediului.

Fabrica este construita in Ungaria si suporta angajamentul producatorului referitor la protectia mediului.

Aceasta foloseste energia solara, geothermal si ventilatie naturala, nu consuma gaz si nu utilizeaza aparate de aer conditionat.

In cazul in care ati decis sa achizitionati produsele distribuite de noi astepam feedback-ul dumneavoastra.

Va multumim pentru vizita site-ului nostru.

 

Cu drag Echipa Takoda A.G.

www.armster.ro