Despre noi
Menu
Your Cart

Despre noi

Bun venit în lumea Companiei Takoda AG - un nume solid în industria auto începând din 2005.

Ne-am angajat să aducem peste granițe și în inima României accesorii auto de înaltă calitate, și tocmai acest site modern este puntea noastră pentru a vă prezenta bijuteriile noastre auto importate din cunoscuta fabrică Rati Kft. din Ungaria.

Suntem mândri să fim importatorul autorizat pentru aceste produse în România.

În lumea aglomerată a accesorilor auto, ne străduim să aducem un suflu nou. Prin achiziționarea cotierelor auto specializate Armster și a umeraselor auto Hanger de la noi, alegeți autenticitatea și durabilitatea. Aici vorbim de produse originale, sprijinite de o garanție robustă de 3 ani.

Cotierele auto Armster 2, Armster Standard, Armster OE1 și umerasele auto Hanger sunt deja consacrate de marii producători auto la nivel mondial. Ele echipază autoturismele de la uzinele Ford, Dacia, Subaru, Peugeot, Opel, Nissan, Hyundai, Infinity, Mitsubishi și multe altele.

Calitatea deosebită, fiabilitatea ireproșabilă și design-ul unic fac din accesoriile Armster puncte de reper în industria auto europeană.

În spatele acestor produse se află o companie dedicată îmbunătățirii continue, în concordanță cu nevoile pieței dinamică a accesoriilor auto.

Gamă noastră de cotiere auto dedicate este mereu în pas cu timpul și se adaptează cerințelor autoturismelor vechi și noi, proaspăt lansate pe piață.

Povestea produselor Rati este una de familie, la a doua generație. Pentru noi, calitatea, inovația și grija față de comunitate și mediu sunt în centrul acțiunilor noastre.

Fabrica din Ungaria reprezintă angajamentul  față de protecția mediului. Cu surse de energie solara și geotermală, și o ventilație naturală, ne asigurăm că producția nu lasă amprente negative.


Suntem încântați că ați trecut pragul site-ului nostru și sperăm că produsele noastre vă vor cuceri.

Așteptăm cu nerăbdare feedback-ul dumneavoastră, pentru că suntem aici pentru a vă servi și depăși așteptările.


Mulțumim pentru că ne-ați vizitat universul auto!