Menu
Your Cart

Produse noi RSS Flux

21 ian. Cotiera Armster 2 Opel Astra J
admin 0 3
Cotiera auto montata pe autoturismul Opel Astra J.Clientul nostru @Ionut M a fost foarte multumit de cotiera Armster achizitionata de la noi si ne-a trimis cateva fotografii cu rezultatul final.Speram sa va fie utile pentru luarea celei mai bune deci..
20 ian. Cotiera Dacia Spring Armster 2
admin 0 50
Vesti bune!Dacia Spring, masina romaneasca 100% electrica poate fi echipata de acum cu cel mai vandut model de cotiera din site-ul nostru.Modelul de cotiera auto Armster 2 pentru Dacia Spring a fost lansat si poate fi achizitionat direct de pe site-u..
18 ian. Cotiera Fiat Tipo
admin 0 49
Buna,Cotiera auto Armster Standard pentru noul Fiat Tipo se integreaza foarte bine in habitaclul masinii.Montajul se face rapid, in doar 15 minute. Potrivirea este perfecta, dupa cum se vede :) .Vedeti aici cotierele pentru Fiat Tipo.Multumim,Echipa ..
30 nov. Cotiera Dacia Spring
admin 1 4282
Salutare,Ne bucuram sa vedem feedback-ul pozitiv al clientilor nostri de pe grupul de facebook Dacia Spring referitor la cotiera OE1, pentru Dacia Logan 2017.Conform clientilor nostri aceasta a fost montata cu succes pe noul model de autoturism elect..
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)